Ayuntamiento de El Toro

Gastronomia

Olla trufada. Entre els plats típics El Toro compta amb l'olla trufada, tradicional en els freds hiverns; els ingredients dels quals es guisen durant llarg temps a foc lent amb la preada espècia de la trufa. Les 'creïlles viudes', la 'fregitel·la de porc', el 'rustit de conill', les carns a la brasa, són plats condimentats amb els productes de la zona. Els caragols tenen un paper important igual que els 'rebollons torrats'. Els embotits són molt apreciats, elaborant-se les típiques 'gerres' (carns en conserva d'oli). Destaquen els pernils i són molt estimades les botifarres d'arròs, llonganisses i sobrassades. La rebosteria es compon de rosques, coques, sec, la tradicional mona de Pasqua o l'excel·lent pingano cridat també 'pan quemao'; bescuit de forma circular amb sucre torrat.

Dl Dm Dx Dj Dv Ds Dg
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 

Formulari de cerca

 

Site developed with Drupal